Theoriecursus Amsterdam

Auto theoriecursus Amsterdam volgen.

Theoriecursus Amsterdam

Auto theoriecursus AMSTERDAM

Auto Theoriecursus Amsterdam. Slaag voor je CBR theorie in 1 keer. 100% zeker slagen met de beste Opleiding in Nederland. Geen boek nodig, niet meer een hele dag in een klas maar thuis alle verfilmde theorie. Alle theorie examens oefenen. Online en ook met de bekende Slimme TOM App.

Zo werkt TOM

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen.

1. Kies jouw TOM cursus

TOM theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

Als je in het dashboard van TOM bent kun je alle informatie vinden om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. Deze slimme App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoord enkel vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van de cursus

3. Leer in je eigen tempo

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je CBR examen.

4. Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.

Een auto theoriecursus Amsterdam kun je dus gewoon thuis volgen. Vanaf EUR  19,95 kan ook jij snel en zeker slagen.