Theoriecursus Den Haag

auto theoriecursus Den Haag

Theoriecursus Den Haag

Auto Theoriecursus DEN HAAG

Auto theoriecursus Den Haag, de Hofstad. Met de beste Opleiding van Nederland, TOM Theorie, slaag voor je CBR theorie in 1 keer. Zeker slagen. Geen boek meer nodig, niet meer een hele dag in een klas maar thuis alle verfilmde theorie rustig bekijken. De Slimme App helpt je logisch door de theorie. Alle theorie examens oefenen onderweg of thuis in je luie stoel!

Zo werkt TOM

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen.

1. Kies jouw TOM cursus

De slimme technologie van TOM Theorie zorgt ervoor dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Een persoonlijk trainingsschema wordt voor jou aangemaakt en wordt naadloos aangepast aan jouw vorderingen en resultaten.

Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat uiteraard voor je klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste cursus.

2. Installeer de MemoTrainer app

Alle informatie over de werking van TOM vindt in het dashboard in de cursus. Om bijvoorbeeld de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. De slimme App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoordt enkel de vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Het leren wordt op die manier veel leuker maar vooral ook effectiever. De App zorgt dat het geleerde niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verstevigd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. Deze App is onderdeel van elk pakket van TOM Theorie.

auto theoriecursus Den Haag

3. Leer in je eigen tempo

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in hoe je een en ander kunt toepassen. Alleen  oefenen en lezen uit een boek is niet voldoende. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele filmpjes die de gehele theorie omvatten. In je dashboard kun je jouw resultaten dagelijks bijhouden en inzien. De aangeboden MemoTrainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. En zo ben je dan uiteindelijk goed voorbereid klaar voor je  CBR examen.

4. Geslaagd

Natuurlijk slaag jij voor het felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie is logisch. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Doe hier de gratis Demo versie van TOM.

De auto theoriecursus Den Haag kun je dus gewoon thuis volgen. Vanaf EUR  19,95 ook voor jou beschikbaar.