Theoriecursus Rotterdam

auto theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Rotterdam

Auto Theoriecursus ROTTERDAM

Auto Theoriecursus Rotterdam. Slaag voor het CBR theorie-examen in 1 keer. 100% zeker slagen met de beste Opleiding in Nederland. Je hebt helemaal geen boek meer nodig. Ook niet meer een hele dag in een klas maar thuis alle verfilmde theorie bekijken.. Alle theorie examens kun je oefenen. Online en ook met de bekende TOM App, met slimme technologie.

Zo werkt TOM

Zo ga je slagen voor het CBR theorie examen.

1. Kies jouw TOM cursus

TOM Theorie werkt met slimme technologie. Die zorgt er voor dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten exact aan op jouw kennisniveau en de gestelde leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema. Dat schema wordt voor jou steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten die je in TOM behaalt.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

In het dashboard van TOM bent kun je alle informatie vinden om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. De slimme App stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoordt enkel de vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo wordt leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen. Gewoon thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is onderdeel van elke cursus van TOM.

3. Leer in je eigen tempo

Voor je theorie-examen moet je uiteraard de theorie kennen. Maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele filmpjes die alle theorie bevatten. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden examenvragen en oefeningen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je CBR examen.

4. Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt bewezen goed. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die op een andere wijze zich voorbereidden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.

De Auto Theoriecursus Rotterdam kun je dus gewoon thuis volgen. Vanaf EUR  19,95 .