TOM Auto

TOM Auto

TOM AUTO

Hoe werkt TOM AUTO?

Ga jij je rijbewijs halen, dan moet je eerst je theorie-examen behalen. En dat kun je geweldig goed met TOM AUTO COMPLEET doen.
TOM is Theorie-Op-Maat voor iedereen die op gaat voor zijn theoriecertificaat. . Leuk en effectief leren volgens een volledig nieuwe leermethode. Een garantie voor zeker slagen. TOM is innovatief online leren via je PC, tablet en smartphone.

TOM AUTO

Je schrijft je hier in en je kan direct beginnen. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer via internet inloggen. Zo kun je overal leren en oefenen met TOM voor je theorie-examen.

Nieuwste leertechnieken

De in samenwerking met de ANWB ontwikkelde leermethodiek is gebaseerd op de nieuwste leertechnieken. De vele beelden en animaties (filmpjes) benaderen de realiteit: essentieel voor inzicht en gevaarherkenning in het verkeer. Dat is het doorslaggevende verschil met alleen maar examenvragen oefenen.

Effectieve geheugentraining

De leuke en doelgerichte TOM App is veel meer dan een handige app. Dankzij ons herhalingsschema wordt de lesstof in je geheugen vastgelegd. De complete cursus stemt zich perfect af op jou, leer in je eigen tempo. Waar, hoe en wanneer je maar wilt.

Onze slimme App geeft je toegang tot de Opleiding en stuurt je elke dag nieuwe (examen)vragen. Beantwoord enkel vragen over precies die theoriedelen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. En dat oefenen kun je dus overal, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van een van de cursussen van TOM.

Met TOM krijg je inzicht in alle theorie, mede dankzij de vele films. Terwijl je leert worden je resultaten bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je al gerealiseerde vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

Hoe werkt TOM AUTO dus?

Hoe werkt TOM AUTO? Makkelijk gezegd: slim en slaagzeker !