• +088- 040 6600
  • info@tomtheorie.nl

FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen TOM

Theorie leren gaat bij TOM Theorie bijna vanzelf. Maar natuurlijk kun je best toch een aantal veelgestelde vragen hebben. Hieronder staan een aantal vragen aan TOM die vaker voorkomen. Veelgestelde vragen over theorie leren met TOM Auto en Motor.

theorie_leren_snel_slagen_CBR_certificaat_examen_oefenen_itheorie

In Nederland zakt meer dan 50% de eerste keer voor het theorie-examen van het CBR (2017). De reden is dat er onvoldoende voorbereiding door de leerling plaatsvindt en het onderwijs niet altijd voldoende is. De unieke combinatie van thuisleren, onderweg op je smartphone of tablet en daarna (indien van toepassing) een klassikaal deel is de ultieme en beste voorbereiding voor het examen.

Nee. TOM geeft je onbeperkt toegang tot de app en de online omgeving.

Top, je hebt een kortingscode ! Deze code kun je gebruiken bij je aankoop. Kies je product in de Store, vul je code in en je ziet direct jouw korting.

Je kunt je theorie-examen laten boeken door je rijschool of dit zelf rechtstreeks bij cbr.nl aanvragen.

De MemoTrainer traint jou dagelijks en daagt jou uit om je kennis te testen. Middels gepersonaliseerde trainingen krijg jij de nieuwste examens en oefenvragen. Deze resultaten worden weer verwerkt in jouw cursus en dragen bij aan het totaal resultaat.

Ja, de MemoTrainer app is voor zowel Android als iOS smartphones (en tablets) gratis verkrijgbaar.

De juiste instellingen zijn:

Omgevingslink: http://tomtheorie.info

Gebruikersnaam: jouwemailadres

Wachtwoord: jouw wachtwoord

Vraag een nieuw wachtwoord aan of contact onze helpdesk

Oeps…….dit is natuurlijk niet de bedoeling! Help ons andere cursisten te helpen en geef de fout door via info@tomtheorie.nl. Een screenshot helpt ons daarbij. 

Alvast bedankt namens alle medewerkers van TOM!

Dit kan op verschillende manieren. Bel met 088- 040 6600 of stuur een mail naar info@tomtheorie.nl