Hoe werkt TOM Theorie

Hoe werkt TOM Theorie

Hoe werkt HET

Hoe werkt TOM Theorie?

Op naar je rijbewijs? Eerst je theorie-examen halen met TOM
TOM is Theorie-Op-Maat voor aanstaande rijbewijsbezitters. Leuk en effectief leren volgens een innovatieve leermethode. De garantie voor verdubbeling van je slagingskans.

TOM is online leren via je PC, tablet en smartphone
Je schrijft je hier in. Via iDeal betaal je want je wilt natuurlijk direct beginnen. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer via internet inloggen. Zo kun je leren en oefenen voor je theorie-examen.

Hoe werkt TOM Theorie

Nieuwste leertechnieken

De in samenwerking met de ANWB ontwikkelde leermethode is gebaseerd op de nieuwste leertechnieken. De vele beelden en animaties benaderen de realiteit: essentieel voor inzicht en gevaarherkenning in het verkeer. Dat is het doorslaggevende verschil met alleen maar examenvragen oefenen.

Effectieve geheugentraining

De leuke en doelgerichte TOM App is veel meer dan een handige gadget. Dankzij het herhalingsschema wordt de lesstof in je geheugen verankerd. De complete training stemt zich perfect af op jou, leer in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Deze slimme App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging. Beantwoord enkel vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App hoort bij de Opleiding en is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van de cursus.

Met TOM krijg je inzicht in alle theorie, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen. en dan kun je veilig met je nieuwe rijbewijs de weg op!

Hoe werkt TOM Theorie dus?

Hoe werkt TOM Theorie? Makkelijk gezegd: slim en slaagzeker !