• +088- 040 6600
  • info@tomtheorie.nl

De App van TOM

You are here:

App van TOM

De App van TOM is ontworpen om deelnemers uit te dagen door selectieve herhaling en gebruikt slimme opdrachten om kennis te activeren. Wanneer een deelnemer bepaalde kennis minder goed opneemt, wordt deze vaker geoefend. Op deze manier ontstaat per deelnemer een persoonlijk herhalingsschema.

Deze App is een onderdeel van jouw Opleiding van TOM. De App stuurt jouw dagelijks vragen over de theorie die jij op dat moment aan het leren bent. Leer jij vandaag over rotondes en tunnels, dan zul jij morgen vragen kunnen oefenen op je app. Middels een notificatie weet jij dat er weer een oefening voor je klaar staat. Dan kan jij onderweg naar school of je werk deze even oefenen.

TOM Theorie online via app

Theorie oefenen met TOM op je iPhone

De resultaten hiervan worden weer verwerkt in je cursus en zo werk je naar de juiste kennisopname. Alle resultaten kun jij terugvinden in het dashboard in je cursus. Statistieken van deze trainings app laten zien dat wanneer deze wordt ingezet, de cursusresultaten verbeteren. Het is eenvoudig voor deelnemers om te trainen voor hun examen, en deelnemers zullen alles wat zij geleerd hebben tijdens hun cursus ook veel beter en langer onthouden.

Examendatum

De App kan zodanig ingesteld worden dat deze naar een specifieke datum (examen) toe werkt. De app houdt rekening met de voortgang en zal zich aanpassen aan het niveau van dat moment. De app zal een en ander intensiveren als blijkt dat de stof aan het einde van de cursus nog niet voldoende beheerst wordt. Deelnemers aan de cursus kunnen gratis de de app voor iOS en Android downloaden. Op deze manier kunnen zij de MemoTraining maken waar en wanneer zij willen. Het CBR theorie examen is nu binnen handbereik.

de App van TOM

RuudBrocken