Voordelen Online leren

Voordelen Online leren

You are here:

Online leren. Wat zijn de voordelen?

Voordelen Online leren zijn te veel om op te noemen. Hieronder een kleine greep uit deze voordelen en bepaal zelf of deze bij je passen.

Groter aanbod: 

Van volledige studies tot een vaardigheidstraining: het huidige aanbod voor deelnemers is enorm. Dit grotere aanbod zorgt er ook voor dat deelnemers vrij zijn om een programma samenstellen dat naadloos aansluit bij hun leerdoelen, waar in het leerproces zij zich ook bevinden. Zo wordt het steeds makkelijker om niet één keer ‘op training te gaan’, maar levenslang bij te spijkeren waar dat nodig is.

Lagere kosten: 

Online modules zijn vaak een veel betaalbaardere optie dan traditionele trainingen. Zelfs als de programmakosten gelijk zijn, zijn vaak de aanvullende kosten (zoals reiskosten of materiaalkosten) helemaal niet meer aan de orde.

Gemak & Flexibiliteit: 

Toch is het allergrootste voordeel van het online leren het gemak om te leren waar en wanneer de deelnemer maar wil. Niet meer eerder opstaan om de spits te vermijden, vechten om parkeerplaatsen of eerder van werk weg moeten om naar de les te gaan. Online leren biedt de deelnemer de mogelijkheid om het leren om hun dag heen te plannen, in plaats van andersom. Zo wordt het veel gemakkelijker om werk en leren te combineren.

voordelen online leren

Voordelen Online leren voor het Theorie certificaat:

Het leren voor het theoriecertificaat is tegenwoordig bijna een echte studie geworden. Het CBR toetst tegenwoordig zeer uitgebreid of je de juiste kennis in huis hebt. Waar vroeger veelal alleen het bekende leerboekje voor handen was is nu Online leren een veel gebruikt middel. TOM Theorie is een voorbeeld van een totaal nieuw concept. Geen boekje meer nodig, alle theorie verfilmd en werkt handig samen met een slimme app. Een uitstekende keuze voor hen die geen boekje meer willen maar eigentijds online theorie en examens oefenen. De Voordelen Online leren met TOM zijn dus groter dan de ‘oude’ methodes.

RuudBrocken