Zo werkt TOM

Zo werkt TOM

You are here:

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen.

1. Kies jouw TOM cursus

TOM theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie.

Als je in het dashboard van TOM bent kun je alle informatie vinden om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. Deze slimme App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoord enkel vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van de cursus.

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen

De app van TOM overal oefenen en slagen

3. Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

4. Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%). Je rijbewijs is met TOM binnen handbereik!

RuudBrocken