oefenvraag

oefenvraag

Oefenvragen TOM

Gratis CBR oefenvragen voor uw op website

Hieronder een greep uit de CBR oefenvragen voor op uw website uit de opleiding van TOM. Onze Opleidingen hebben vele honderden vragen in de oefeningen en examens.

Test nu zelf

Test nu zelf onderstaande test-uitdaging. Net zoals uw potentiele nieuwe kandidaten dat straks op uw website kunnen doen. Druk op START, maak de (13) vragen en zie de score die u behaald heeft. Uw websitebezoekers gaan dat straks ook doen, en zullen dat in veel gevallen ook gaan delen op social media.

Meer bezoekers op uw website

Er is veel belangstelling op internet voor (gratis) oefenen voor het CBR Theoriecertificaat. Op het moment dat ook u gratis vragen aanbiedt kunt u gegarandeerd rekenen op meer bezoekers, traffic op uw website. Elke bezoeker kan nu deze vragen oefenen en zien hoeveel hij/zij er goed of fout heeft. een leuke gadget die een hogere waardering voor uw rijschool oplevert.

Delen op Social Media

Doe de test zelf en zie dat u na het maken van de test uw score kan delen op Facebook, Twitter, Google+ en dergelijke. Wij hebben nu al gezien dat webbezoekers dit gaan delen, iedereen laten zien hoe goed zij zijn met de Theorie. En, meer likes betekent immers grotere bekendheid!

 

CBR oefenvragen voor op uw website. Delen met facebook google+ en Twitter

Aanmelden voor gratis oefenvragen

Hoe werkt dit?

U krijgt van ons een code toegezonden die u ergens op uw website kan plaatsen. Deze code genereert de toets (met uw logo indien gewenst) en is dus direct online zichtbaar.

Uw logo toevoegen

Wilt u uw eigen logo van de rijschool toegevoegd krijgen? Dat kan. Wij vragen u dan uiteraard om een afbeelding van uw logo en deze wordt dan door ons toegevoegd in de afbeeldingen. En ook deze service is, zoals u inmiddels van ons gewend bent, geheel gratis.
Wilt u deze ook op uw website? Meldt u dan aan !