IS UW VERKeerskennis up-to-date?

U heeft al enige tijd uw rijbewijs en autorijden dat gaat nog prima. Maar hoe zit het nu toch met al die nieuwe regeltjes die er bij zijn gekomen? En wat betekenen die nieuwe verkeersborden? Tijd om nu uw kennis aan te vullen met de nieuwste Opfriscursus van TOM.

Gaat TOM u op weg helpen?

wordt uw rijbewijs ook verlengd?

Het rijbewijs heeft een kortere geldigheid bij bepaalde medische situaties of bij verlenging na uw 65ste. Vanaf uw 75ste is een medische keuring nodig voor elke verlenging van uw rijbewijs. Wilt u ook uw rijbewijs behouden? Met de Opfriscursus van TOM zal het aan uw kennis niet liggen!

Onzeker in het verkeer?

Iedereen is wel eens onzeker over de keuzes die onderweg in het verkeer gemaakt moeten worden. Dat is menselijk en dat heeft iedere weggebruiker wel eens. Maar voorkom dat er zich onveilige situaties voordoen door uw onzekerheid.

Ontspannen de weg op

Een bezoekje aan de kinderen, een uitje met vrienden of even winkelen in de stad. De vrijheid om dat te kunnen blijven kunnen doen is heel belangrijk. Onafhankelijk reizen en verplaatsen is een groot goed. Blijf daarom op de hoogte van alle nieuwe regels en blijf genieten van de alledaagse dingen.

Wijzigingen op de weg

Verkeersborden en tekens

Voor iedere Nederlandse weggebruiker is het van belang de verkeersregels en de verkeersborden te kennen. Voor velen zal de betekenis -en het vereiste gedrag of handelen- bij het zien van de diverse verkeersborden niet meer actueel zijn. 

Maximum snelheid

Sinds 1 september 2012 geldt de nieuwe maximum snelheid van 130 kilometer per uur op de snelwegen. Toch kan het nog steeds verwarrend zijn waar en vooral wanneer je deze snelheid mag rijden.

Nieuwe verkeersregels

De afgelopen jaren zijn er heel wat nieuwe verkeersregels bijgekomen in Nederland. Met betrekking tot parkeerschijven, uitrijstroken, de betekenis van strepen op de weg, puntstukken, woonerven en uitvaartstoeten.

Wat onze deelnemers zeggen

Ik heb al ruim 30 jaar mijn rijbewijs en zit regelmatig op de weg. Ik vind het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de verkeersregels om veilig te kunnen deelnemen. Deze opfriscursus heeft mij daar enorm mee geholpen..

Peter Bergsma

Mijn kleinzoon vroeg regelmatig in de auto de betekenis van verkeersborden. Soms moest ik hem echt het antwoord verschuldigd blijven. Gelukkig heb ik nu alle informatie in de app tot mijn beschikking.

Emma Hansen

Wat omvat de opfriscursus

Alle voordelen die de TOM Opfriscursus u biedt. Alle theorie verfilmd en veel CBR examenvragen om te oefenen

Opfriscursus inclusief app

€ 27

inclusief interactieve app

Complete verkeerstheorie verfilmd

Onbeperkte toegang

Op alle devices beschikbaar (Tablet, Smartphone en PC)

Test uw kennis met vele vragen

Personal Trainer