TOM Opfriscursus nu starten

TOM Opfriscursus Compleet U heeft al enige tijd uw rijbewijs en autorijden dat gaat nog prima. Maar hoe zit het nu toch met al die nieuwe regeltjes die er bij zijn gekomen? En wat betekenen die nieuwe verkeersborden? Tijd om nu uw kennis aan te vullen en weer veilig op weg met de nieuwste TOM Opfriscursus Compleet.

Gaat TOM ook u op weg helpen?

Onder andere in TOM.....

Verkeersborden en tekens

We trekken steeds vaker met onze caravan door heel Europa. Die koppeling tussen trekkend voertuig en aanhanger: dat is echt een zaak van levensbelang. Want we weten allemaal wat een losschietende of slingerende caravan achter een auto kan veroorzaken.

Uitgangspunt bij de keuze van auto en caravan moet nog steeds zijn dat er zonder mechanische of elektronische hulpmiddelen veilig met de combinatie gereden kan worden. 

TOM legt u uit hoe u het beste de caravan kan koppelen en aan welke regels u moet voldoen.

Trams

Een tram heeft op een kruispunt waar de voorrang niet geregeld wordt door verkeerslichten, verkeersborden of verkeerstrekens, altijd voorrang op alle weggebruikers. Dus ook op voetgangers. Het maakt niet uit of de tram van rechts of van links komt. De regel “Tram gaat voor” is een gedragsregel. Verkeerstekens (borden en op het wegdek) gaan boven gedragsregels. Een trambestuurder moet dus wel remmen voor een zebrapad.

Trams  zijn voor bestuurders die daar niet aan gewend zijn een onzekere factor in het verkeer. TOM laat helder zien hoe het nu ook alweer zit met de tram.

Koop nu TOM en ga weer veilig op pad

Wat omvat de opfriscursus

Handig naslagwerk – Alle theorie verfilmd – Met CBR examenvragen

Aanbieding

€ 27

inclusief interactieve app

Complete verkeerstheorie verfilmd

Onbeperkte toegang

Op alle devices beschikbaar (Tablet, Smartphone en PC)

Test uw kennis met vele (CBR) vragen

Personal Trainer