• +088- 040 6600
  • info@tomtheorie.nl

Reviews

Reviews

Reviews TOM

Reviews van TOM Theorie

Deel hier ook jouw ervaring met TOM

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 242 reviews
by Priscilla on TOM Theorie
18

heb deze cursus in een week gedaan, heb er elke dag in de vakantie een paar uur aan gezeten. beviel me allemaal uitstekend!

by Johan on TOM Theorie
31

Zeer goed. Duidelijke uitleg en ben in 1 keer geslaagd.

by Renee on TOM Theorie
21

Superleuk om te doen. De filmpjes waren ontzettend makkelijk en ik denk dat ik daarom nu geslaagd ben. Ik kan het iedereen aanraden DOEN !!

by Gertjan on TOM Theorie
28

Mijn rijschool heeft mij een code voor TOM gegeven. Makkelijk kunnen inloggen en mij app geinstalleerd. Heb wel gebeld met de helpdesk over mijn wachtwoord maar was eigenlijk niet nodig. Mijn instructeur heeft mij onderweg nog geholpen met voorrang op moeilijke plekken bij bij in de stad, gelukkig nu geslaagd en nu op naar mijn praktijkexamen.

by Philippe on TOM Theorie
30

Makkelijk geleerd! 🙂

by Govert on TOM Theorie
29

Ook ik ben geslaagd, fijn

by Sanna on TOM Theorie

mooie layout!

by esmee on TOM Theorie
18

wist niet eens dat er zo iets was op het internet, dit heeft mij goed geholpen! 🙂

by Alexandra on TOM Theorie
22

Was een paar jaar geleden al s begonnen met mijn certificaat. Dat kon ik toen niet afmaken dus nu weer opgepakt. Heb voor Tom gekozen omdat online en met mijn telefoon oefenen mij leuk leek om te doen. nu geen boekje meer maar dat maakt niet uit. gelukkeig wel mijn theorie nu gehaald

by Toby on TOM Theorie
23

Met tom ook geslaagd bedankt

Page 1 of 25:
«
 
 
1
2
3
 
»