Theorie examens oefenen TOM

Test je auto theorie

Theorie examens oefenen TOM

Theorie examens oefenen TOM

Test je auto theorie kennis nu met deze theorietoets! Laat zien hoeveel jij (nog) van de Theorie voor het CBR kent! Na afloop direct je score zien en delen.

Wil jij ook Theorie examens oefenen met TOM?

Test nu zelf

Ga jij de uitdaging aan en haal jij de 100% ?

Leuk delen

Heb je de score in beeld? Hoe leuk is het om dit dan te delen op bijv Facebook. Bovenaan naast je score kun je de knop vinden waar je het wilt delen. Ben jij beter dan anderen….?

 

 

Theorie examens oefenen TOM ook delen op facebook

Hoe werkt TOM Theorie?

TOM theorie werkt met nieuw ontwikkelde slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. Op  jouw eigen kennisniveau en met de juiste leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds volledig aanpast aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Je krijgt dan volledig en onbeperkte toegang tot de cursus van TOM. Vind je het lastig om de juiste cursus te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

Leren in je eigen tempo!

Voor je theorie-examen moet je uiteraard alle theorie kennen. Maar  ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van wat examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel. Mede dankzij de vele filmpjes die je op elke device kan zien. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

Test je auto theorie nuttig?

Zeker wel. Hiermee kun je zelf zien of zo makkelijk is als je dacht, of dat het toch net iets moeilijker is dan je dacht…

Wil je eens zien hoe een echte TOM cursus er uit ziet? Doe hier de gratis demo.