Hoe haal ik het theorie examen

Hoe haal ik het theorie examen

Hoe haal ik het theorie examen

Slaag voor je THEORIE-EXAMEN

Hoe haal ik het theorie examen? Garanderen kunnen we het jou uiteraard niet maar hier geven we jou een wel aantal waardevolle tips;

Je bent geslaagd voor het theorie-examen als je de volgende onderdelen goed gemaakt hebt;

  • Minimaal 13 antwoorden van de 25 vragen goed hebt gemaakt van het onderdeel gevaarherkenning;
  • Het onderdeel kennis heeft 12 vragen en daar moet je er in elk geval 10 van goed hebben
  • Het onderdeel Inzicht heeft 28 vragen en daar moet je er ten minste 25 van goed hebben

En wat jij kan doen om te slagen voor je CBR theorie examen

De voorbereiding is natuurlijk het belangrijkst. Zorg dat je tijd neemt om rustig je theorie te leren. Neem geen ‘ oud ‘ boekje want de regelgeving en vraagstelling van het CBR verandert continue. Kies voor een modern en eigentijdse Opleiding, alleen dan heb je alle juiste theorie, en heb je dus het CBR theoriecertificaat binnen handbereik.

Is doorlezen voldoende?

Nee dat is uiteraard niet voldoende. Natuurlijk, je weet al veel uit de dagelijkse praktijk maar dat is ook wel je valkuil. Veel zaken die in de theorie behandeld worden zijn jou al bekend, immers jij begeeft je al dagelijks in het verkeer. Maar wat weet jij van woonerven, bandenspanning of uitstekende lading? Inderdaad, daar heb je nog wel een stap te gaan voor wat betreft je kennis.

Is TOM voor mij de beste oplossing?

TOM is een volledig nieuwe Opleiding, ontwikkeld in samenwerking met de ANWB. Alle theorie is bij TOM verfilmd. Dat maakt dat je alle situaties nu veel gemakkelijker kan herkennen. Dat leert natuurlijk veel eenvoudiger dan een vaak wat saai leerboek. En naast de honderden films zijn er vele oefenvragen en CBR examens.

Wat doet de App van TOM voor mij?

De App is een onderdeel van jouw Opleiding van TOM. De App stuurt jouw dagelijks vragen over de theorie die jij op dat moment aan het leren bent. Leer jij vandaag over rotondes, tunnels of spitsstroken, dan zul jij morgen vragen kunnen oefenen op je app. Middels een notificatie weet jij dat er weer een oefening voor je klaar staat. Dan kan jij onderweg naar school of je werk deze even oefenen. De resultaten hiervan worden weer verwerkt in je cursus en zo werk je naar de juiste kennisopname. Alle resultaten kun jij terugvinden in het dashboard in je cursus.

Hoe haal ik het theorie examen? Met TOM!

Als jij TOM gewoon in je eigen tempo doorloopt is de kans dat jij direct slaagt maar liefst 86% ! En dat is heel hoog want het Nederlandse gemiddelde is tussen 45-50%. En niet slagen betekent weer veel geld weggegooid, en frustratie en teleurstelling. Met TOM ben je uiteindelijk goedkoper uit en zorgt dat je de Theorie ECHT goed beheerst. Hiermee is jouw vraag : Hoe haal ik het theorie examen beantwoord: dat doe je met TOM Theorie!