Hoe lang is mijn theorie geldig

Hoe lang is mijn theorie geldig bord

Hoe lang is mijn theorie geldig

Hoe lang is mijn theorie GELDIG

Hoe lang is mijn theorie geldig? Vanaf de datum van het behalen van het certificaat is het nog anderhalf jaar geldig.  Dat geldt voor de brommer, motor en auto.

Theorie en praktijkexamen

Als je het praktijkexamen wil doen dan moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat van het CBR. Dat betekent dat je het best zo snel mogelijk alvast je theorie examen kan gaan halen. Met TOM Theorie bereid je je het makkelijkst voor met een van de opleidingen die het beste bij jou past. Wacht er niet te lang mee, want dat theoriecertificaat moet je toch hebben. Het zorgt er voor dat je beter je praktijklessen kan volgen. Immers, meer stilstaan met je rijinstructeur bij voorrangssituaties omdat je de regels nog niet goed beheerst is zonde van je dure rijlesgeld.

Alle regelingen betreffende rijbewijzen vind je op rijksoverheid.nl en CBR.

Aanvragen theorie examen

Bij het CBR kunt je direct het theorie-examen reserveren. Voor de auto, bromfiets of motor. Maak de keuze waar en wanneer u het CBR examen wil afleggen en ontvang jouw CBR oproepkaart.

De uitslag van jouw examen

Het theorie examen werkt als volgt: je krijgt de uitslag binnen 24 uur per e-mail toegestuurd. Dit gebeurt alleen als jij (of je rijschool) je e-mailadres hebt doorgegeven bij de reservering. Als je bent geslaagd wordt dat in het systeem van het CBR geregistreerd. De uitslag ‘Voldoende’ is 1,5 jaar geldig. Mocht je gezakt zijn, dan staat er in die mail waar je extra aan moet werken voor het volgende theorie-examen. Na ontvangst van deze mail kun je dan weer een nieuwe afspraak inplannen.

Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je theorie certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die kozen voor een andere methode. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.