Auto theorie oefenen

theorie examen oefenen motor

Auto theorie oefenen

Slaag ZEKER

Theorie examen oefenen auto bestellen bij TOM? Slimme keus! Want wil jij ook slagen voor je CBR Theorie examen dan is voorbereiding het allerbelangrijkst.

In Nederland is het slagingspercentage heel laag, zo rond de 45% van alle examens worden goed beoordeeld. Oftewel meer dan de helft van alle cursisten slagen er niet in om direct het theorie certificaat te behalen. Zonde van je geld, zonde van je tijd. Want met TOM ga je wel in 1x slagen En goed voorbereid betekent dus slagen en met echte kennis de weg op. Bestel vandaag TOM en begin direct ! Je Rijbewijs is nu binnen handbereik…

Hoe werkt TOM?

1. Kies jouw TOM cursus

TOM theorie werkt met een nieuwe slimme technologie. Die zorgt er voor dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten exact aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds aanpast aan jouw vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

Zo slaag jij voor je CBR theorie examen met TOM Theorie.

In het dashboard van TOM bent kun je alle informatie vinden om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. Deze App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag weer nieuwe CBR examen- en oefenvragen. Beantwoordt enkel vragen over precies die onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren vee leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt vastgelegd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van de cursus.

3. Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

4. Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2017: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%).

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.