Motor theorie oefenen

theorie examen oefenen motor

Motor theorie oefenen

Slaag ZEKER

Theorie examen oefenen motor bestellen? Slimme keus! Want wil jij ook slagen voor je CBR Theorie examen dan is voorbereiding het allerbelangrijkst.

In Nederland is het slagingspercentage heel laag, zo rond de 45% van alle theorie examens worden niet gehaald. Oftewel meer dan de helft van alle cursisten slagen er niet in om direct het theorie certificaat te behalen. Zonde van je geld, zonde van je tijd. Want met TOM Theorie ga je wel in 1x slagen En goed voorbereid betekent dus slagen en met echte kennis de weg op. Bestel vandaag TOM en begin direct !

Hoe werkt TOM?

1. Kies jouw TOM cursus

TOM theorie werkt met een nieuw ontwikkelde slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. Het lesprogramma sluit precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

Voor de auto, de motor of voor de bromfiets heeft TOM de juiste theorie cursus. Na aanschaf krijg je de code die jou volledige toegang geeft tot de cursus. Heb je moeite om de juiste cursus te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met deze keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie.

In de cursus van TOM bent kun je alle informatie vinden om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden en te installeren. Deze slimme App stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoordt enkel de vragen over de onderwerpen die je nog niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De App zorgt dat de geoefende theorie niet wegzakt maar juist goed in je geheugen blijft zitten. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen. Thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is een gratis onderdeel van de cursus.

3. Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

Voor je theorie-examen moet ook inzicht hebben in het toepassen ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel. Vele voorbeeldfilmpjes  maken het jou echt makkelijk. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden oefeningen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen, en zo ben ook jij straks echt klaar bent voor je theorie examen.

TOM Theorie ook op de smartphone. Slim slagen CBR theorie en onbeperkt theorie examens oefenen

TOM op de Smartphone heeft alle voordelen. Slim en snel slagen

4. Geslaagd met theorie examen oefenen motor

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt zeker. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2017: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.