Theorie in 1 dag

Theorie in 1 dag. Met TOM in je eigen tijd je CBR theorie leren.

Theorie in 1 dag

Theorie cursus in 1 DAG

Theorie in 1 dag kan ook met TOM Theorie! Toegegeven, dat is een uitdaging. Want alle CBR theorie leren in een dagje is nogal wat. De theorie bevat heel veel informatie en leermomenten. Dat kost tijd en het is beter om daar meer tijd voor uit te trekken.

Met TOM voor de auto, motor en bromfiets kun je dat op je eigen momenten doen. Alle theorie is verfilmd en de App zorgt er voor dat je elke dag een aantal vragen toegezonden krijgt. Dat is echt makkelijk oefenen voor je CBR theorie examen.

Slimme technologie

TOM theorie werkt met geavanceerde technologie. Die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema, en dat past zicht steeds naadloos aan aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

   

   

  Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

  Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

  Geslaagd

  Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

  Of ‘theorie in 1 dag’ zinnig is, is daarmee beantwoord.

  Theorie is de meest slimme oplossing om er zeker van te zijn dat ook jij slim slaagt. Maak vandaag nog jouw keuze en begin direct online !

  Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan hier de gratis demoversie.