Waar kan ik gratis theorie downloaden

Downloaden met TOM. Antwoord op de vraag: Waar kan ik gratis theorie downloaden

Waar kan ik gratis theorie downloaden

Gratis theorie DOWNLOADEN

Waar kan ik gratis theorie downloaden? Gratis theorie is niet betrouwbaar in de kwaliteit. Het CBR toetst jou met de laatste regelgeving. Alleen bij betrouwbare ontwikkelaars zoals TOM Theorie krijg je de meest actuele theorie en vragen.

Betrouwbare en complete Opleidingen van TOM.

TOM Theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

Nadat je jouw cursus gekozen hebt kun je ook direct de App van TOM op je smartphone installeren. Dat is dus slim en leuk leren.

Theorie en praktijkexamen

Indien je aan het praktijkexamen wil deelnemen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat van het CBR. Dat betekent dat je het best zo snel mogelijk alvast je theorie examen kan gaan halen als je van plan bent een rijbewijs te willen hebben. Met TOM Theorie bereid je je het makkelijkst voor met een van de opleidingen die het beste bij jou past. Wacht er niet te lang mee, want dat theoriecertificaat moet je toch hebben. Het zorgt er voor dat je beter je praktijklessen kan volgen. Immers, meer stilstaan met je rijinstructeur bij voorrangssituaties omdat je de regels nog niet goed beheerst is zonde van je dure rijlesgeld.

Alle regelingen betreffende rijbewijzen vind je op rijksoverheid.nl en CBR.