Waar kan ik online theorie oefenen

Op alle devices TOM theorie oefenen. Dat is het antwoord op : Waar kan ik online theorie oefenen

Waar kan ik online theorie oefenen

Waar kan ik online theorie OEFENEN

Waar kan ik online theorie oefenen? Je kunt hier direct online theorie oefenen met TOM Theorie. Start direct de theorietoets en beantwoord de vragen. Aan het einde van de toets zie je direct je score en je kunt net zolang oefenen tot je ze allemaal goed hebt beantwoord.

Meer online theorie oefenen?

Kies dan voor TOM Auto Compleet en oefen altijd en overal voor je theorie examen. De volledige opleiding is beschikbaar op je smartphone, dat is pas makkelijk cbr examen vragen oefenen.

Kijk op de site van het CBR voor meer informatie over het theorie-examen.

1. Kies jouw TOM cursus

TOM theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

Kies in onze Shop de juiste cursus. TOM Auto, TOM Motor of TOM Bromfiets. Na aanschaf krijg je de inlogcode die jou onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Vraag jij je af: Waar kan ik online theorie oefenen? Dat kan nu met TOM altijd en overal.

Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

2. Installeer de MemoTrainer app

Zo ga je slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie.

Eenmaal in de cursus vindt je alle informatie om de app voor jouw Smartphone of Tablet te downloaden. Deze interactieve App geeft je toegang tot de cursus en stuurt je elke dag een nieuwe uitdaging; beantwoord enkel de vragen over precies die onderwerpen die je niet voldoende beheerst. Zo is leren leuker en vooral ook effectiever. De interactieve App zorgt dat de stof niet wegzakt maar juist goed in je geheugen wordt verankerd. En dat oefenen kun je natuurlijk overal even doen, thuis of onderweg, op elk moment dat het jou uitkomt. De App is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van de cursus.

 

Theorie online via app

Theorie oefenen met TOM op je iPhone

3. Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

Voor je theorie-examen moet je natuurlijk de theorie kennen maar ook inzicht hebben in het toepassen ervan. Alleen maat theorie leren uit een boek of alleen maar examenvragen oefenen is niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele films. Terwijl je leert worden je resultaten bijgehouden. De aangeboden oefeningen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

4. Geslaagd

Ga jij dus ook slagen voor je CBR Theoriecertificaat? Slagen voor het CBR theorie examen met TOM Theorie werkt verbluffend makkelijk. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een veel hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die bijvoorbeeld uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.