welke theorie cursus is het goedkoopst

Goedkoop? TOM geeft het antwoord op de vraag: welke theorie cursus is het goedkoopst

welke theorie cursus is het goedkoopst

Welke theorie cursus is het GOEDKOOPST

Welke theorie cursus is het goedkoopst? Goedkoop kan duurkoop zijn omdat:

  • Goedkope theorie betekent minder zekerheid op kwalitatieve goede informatie
  • Het betekent dat jij waarschijnlijk ook niet slaagt en weer een duur theorie examen moet aanvragen
  • Als de theorie opleiding langer duurt dan zal je ook meer rijlessen nodig hebben en dus meer kosten
  • En slecht geleerd maar toch geslaagd? Goede kennis maakt jou toch echt een betere en veiliger bestuurder
 

Ga voor zeker en kies voor de beste Opleiding, TOM!

TOM theorie werkt met slimme technologie die zorgt dat je een persoonlijke en op maat gemaakte cursus krijgt. De lessen sluiten precies aan op jouw kennisniveau en leerdoelen. Je start met een persoonlijk trainingsschema dat zich steeds naadloos aanpast aan je vorderingen en resultaten.

In onze Shop vind je de cursus die bij jou past en zo ga je slagen. Voor de auto, de motor of voor de bromfiets. Na aanschaf krijg je de code die jou volledig en onbeperkte toegang geeft tot de cursus. Moeite om de juiste cursus voor jou te kiezen? Onze HelpDesk staat voor je klaar om je te helpen met jouw keuze!

Leer in je eigen tempo, zo ga je slagen

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht hebben in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

Geslaagd

Natuurlijk slaag jij ook voor je felbegeerde theorie-certificaat. Slagen voor je CBR theorie examen met TOM Theorie werkt. Onze cursisten wisten afgelopen jaren een beduidend hoger slagingspercentage te halen in vergelijking met leerlingen die uit een boekje leerden. (in 2016: in NL 43% gemiddeld slagingspercentage, met TOM was dit maar liefst 86%)

Welke theorie cursus is het goedkoopst is daarmee beantwoord.

TOM Theorie is de meest slimme oplossing om er zeker van te zijn dat ook jij slim slaagt. Maak vandaag nog jouw keuze en begin direct online !

Wil je zelf ervaren hoe TOM theorie werkt doe dan de gratis demoversie.